USLOVI KORIŠĆENJA

Navedena pravila i uslovi koji su ovde navedeni važe za sve posetioce i korisnike moderne kuhinje www.modernakuhinja.com i internet sajta na navedenoj adresi. Korišćenjem sajta saglasni ste i prihvatate navedena pravila i uslove korišćenja koji mogu biti ažurirani bez prethodne najave i obaveštenja, stoga vam preporučujemo da ih povremeno pogledate.

1.SADRŽAJ INTERNET SAJTA I AUTORSKA PRAVA

Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati ili koristiti za bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog internet sajta.

Uverite se da ste pre slanja vaše porudžbine proverili specifikacije i kompatibilnost proizvoda tako što ćete posetiti internet stranicu proizvođača.

Administratori www.modernakuhinja.com konstantno rade na održavanju sajta i prikazivanja tačnih informacija, ali i pored toga zadržavamo pravo na bilo kakvu grešku. Sajt ne garantuje da je opis proizvoda, cena ili bilo koji drugi sadržaj tačan, kompletan, pouzdan, trenutan ili bez grešaka. Takođe napominjemo da su fotografije obezbeđene isključivo u informativne svrhe i da one mogu da prikažu i artikle koje nisu uključeni u ponuđenu cenu.

Zbog velikog broja artikala je nemoguće konstanto pratiti lager tako da morate da budete svesni da postoji mogućnost da naručeni proizvod trenutno ili permanento nemamo u ponudi, iz istog razloga Vas savetujemo da telefonom proverite dostupnost određenog artikla u slučaju da želite lično da dođete u neki od naših predstavništva i da kupite određeni proizvod.

2.VAŠ KORISNIČKI NALOG

Korišćenje našeg internet sajta ili nekih njegovih delova daje vam mogućnost da se registrujete, odnosno da otvorite vaš korisnički nalog. Ako koristite naš internet sajt odgovorni ste za održavanje poverljivosti vašeg korisničkog naloga i lozinke na vašem kompjuteru, a samim tim se slažete da prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim korisničkim nalogom i lozinkom.

Ako sumnjate u bezbednost vašeg korisničkog naloga, odnosno lozinke molimo vas da što pre obavestite administratora sajta. www.modernakuhinja.com nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu neovlašćenim korišćenjem vašeg koriničkog naloga.

3.OGARNIČENA ODGOVORNOST

Internet sajt i kompanija koja posluje na sajtu www.modernakuhinja.com ni u kom slučaju neće snositi odgovornost za direktnu, indirektnu, slučajnu ili namernu štetu nanetu korišćenjem ovog internet sajta ili nekog drugog internet sajta koji je povezan sa internet sajtom naše kompanije. Takođe ne snosimo odgovornost za izgubljeni profit, prihod, troškove zamene, tročkove poslovni prekida i gubitka podataka ili bilo koje druge štete nastale usleg korišćenja informacija sa našeg internet sajta.

4.DOSTUPNOST INTERNET SAJTA

www.modernakuhinja.com zadržava pravo da ugasi, promeni, suspenduje, privremeno ili trajno prekine sa održavanjem bilo kog dela internet sajta, uključujući dostupnost bilo kojih karakteristika, usluga u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Takođe se slažete da www.modernakuhinja.com nije odgovorna prema Vama ili bilo kome drugom za bilo kakvu izmenu, suspenziju i obustavu internet sajta ili bilo kog njegovog dela.

Ako imate dodatna pitanja o našim uslovima korišćenja molimo Vas da nas kontaktirate putem elektornske pošte na office@modernakuhinja.com